Treffit helsingissä las palmas

treffit helsingissä las palmas

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Gran Canaria Viestiketju osiossa ' Kanariansaaret ' , käynnistäjänä oceangirl , Moi, hiihtolomalla meinattiin tyttö porukalla lähteä katsomaan miltä Gran Canaria näyttää.

Rento ranta elämä sekä clubeilla tanssiminen ovat varmaankin ne tärkeimmät asiat meidän kolmikolle Mistä päin saarta lomapaketti kannattaisi ottaa? Las Palmasista on yksi ainakin erityisen kiinnostunut Moi, kuvauksesi perusteella Playa del Ingles kuullostaisi teille sopivalta paikalta. Yöelämää ja hiekkarantaa siellä ainakin riittää. Lisäksi shoppailu mahdollisuudet ovat myöskin melko hyvät. Mikäli kaipaat lisää tietoa Gran Canariasta sekä Playa del Inglesistä, niin kannattaa selata seuraavat sivut läpi.

Tietoa ja kuvia Gran Canariasta: Suomenkielinen matkailusivusto Gran Canariasta. Jos yöelämässä painopiste, ni varmaan tosiaan Inglesiin tai Palmasiin. Las Palmas taas näyttääki jo oikeesti kaupungilta.. Palmasin matkat tosin on vaan varmaan kalliimpia ku Ingles tai Puerto Rico? Puerto Ricossa on taas saaren varmin aurinko.. Jos Puerto Ricoon menee, ni biitseistä ehdottomasti Amadores.

Jokunen tanssipaikka taitaa löytyä ostaristaki. Itse olen asustellut Kanarialla ja baareja melkoisen paljon kolunneena voin sanoa, että Playa del Ingles veisi itselläni voiton. Puerto Ricossa ei ole kuin pari hassua baaria, Inglesissä on sen sijaan ihan varmasti jotain jokaiselle. Las Palmas on tosiaankin sitten enemmän kaupunki, Helsinkiä hiukan pienempi.

Sieltäkin löytyy hyvä ranta, mutta helmikuussa etelä-saarella on kyllä lämpöisempi keli. Las Palmas on ihan kiva ja aito Espanjalainen mesta, mutta jos biletys kiinnostaa niin sit kyl valitsisin Inglesin. Itse lähtisin Las Palmasiin sillä se on huomattavasti antoisampi paikka kun nuo etelän lomakylät, jotka kyllä sopivat hyvin auringonottoon ja bilettämiseen mutta siihen se sitten jääkin Inglesiin tuli nyt sitten loma varattua.

Sopinee varmaan tälle osiolle kun matka on varmistettu ja määränpäästä ei muuta tietoa kuin että Granille se suuntautuu! Eli avasin blogin tapaisen tuonne: Perille on päästy ja hotellina Mas Palomasissa sijaitseva Jardin Dorada.

Tarinaa ja illan tapahtumia on päivitetty tuolla: Mulla kävi harvinainen vieras tänään: Vettä muuallakin kuin grogilasissa: Sää on sellainen asia johon ei voi vaikuttaa, eikä edes matkanjärjestäjää syyttää! Joku herkkähipiäinen kirjoittais jo kissankorkuisin otsikoin että Granilla sataa aina, mutta ainakin mulle on ihan kiva kerrankin nähdä myös se toinen puoli. Vähän esimakua sain viime vuoden tammikuussa kun asuin viis viikkoo Palmasissa ja joukkoon mahtui 8 täysin aurinkoista päivää.

Varkaisiin kannattaa varautua tallelokerolla ,säännöstelemällä juomista jne. Koko lomaansa ei kuitenkaan kannata pilata pelkäämällä hysteerisesti varkaita koko ajan. Suomi-kerho Las Palmasista ; Eräät Suomesta Kanarialle lomalle tulleet joutuivat heidän myyntipuheilleen. Lompakon esille kaivettua ja maksua esille ottaessa olivatkin kukkaistyttöjen sormet näppärämmät, lompakosta hävisikin useita satoja euroja.

Mukana hävisi yli euroa sekä kaikki luottokortit ja myös ajokortti. Poliisit pidättävät paikallista nuorta miestä ja mukana ollutta naista. Se, mitä tapahtuu on epäselvä, mutta yleisöä on tapahtumalla paljon. Seurauksena kaatuminen, käsi murtuneena kahdesta kohtaa ja lompakko varastettu mukana useita satoja euroja.

Avuliaan naisen kaulasta roikkunut kukkaro rahoineen olivat kadonneet, samoin apua pyytänyt nuori nainen. Tässä tapauksessa kaupan valvontakamerat tallensivat tapahtuman ja poliisit saivat kuvat levitykseen sekä samana iltana löytyi myös varas. Osa rahoista saatiin takaisin, mutta ei niitä, jotka varas oli jo ehtinyt käyttää. Varas joutui nopeasti myös oikeuteen selittelemään tekosiaan. Mukana meni vähän rahaa, mutta eniten harmittaa luottokorttien ja ajokortin menetys.

Luottokortit tietty kuoletettiin heti, mutta uuden ajokortin saaminen teettää töitä. Naishenkilö lähti jopa juoksemaan varkaan perään huutaen samalla apua, mutta kukaan ei tullut auttamaan ja varkaan jalat olivat nuoremmat sekä nopsemmat. Varkaan lähtiessä kukkaron kanssa juoksemaan pakoon, hän veti päänsä päälle hupparinsa Paikallisissa espanjankielisissä lehdissä on kerrottu kuinka taskuvarkauksien määrä on kasvanut melkoisesti. Useimmiten taskuvaras hyödyntää esimerkiksi bussien ja markkinoiden ihmispaljouden ruuhkaa ja iskee silloin takataskun lompsaan.

Espanjalaiset tv-kanavat ovat myös hiljattain näyttäneet useaan otteeseen valvontakameroiden ottamia videoita, kuinka helposti lompsan varastaminen käy. Uimarannalla jotkut poikaryhmät saattavat tulla häritsemään eteesi auringonottoasi melkoisen lähelle tapellen hyvinkin äänekkäästi. Seurauksena nouset hiekalta istumaan ja katsomaan mitä tapahtuu.

Pojat lopettavat mekastamisen ja lähtevät. Siispä takaisin makuuasentoon hiekalle ja kops, - pää osuukin hiekkaan, eikä pään alle laitettuun käsilaukkuun. Pojat aiheuttivat hämäyksen rähinällään ja kun pää ei ollut enää käsilaukun päällä, niin joku toinen pojista oli asettunut taakse ja nappasi laukun mukaan kun nousi katsomaan mitä tapahtuu.

Alä kuvittele, että varkaat eivät pään alla olevaa käsilaukkua tietämättä vie - niin, ehkä ei, mutta joskus hiekalta on noustava. Joten mitä tästä taas opimme, älä vie rannalle mukanasi kovin paljoa rahaa tai koko omaisuuttasi, koska aina löytyy jokin uusi tapa, miten rantapummit onnistuvat viemään rahat tai omaisuuttasi.

Jos asut asunnon ylimmässä kerroksessa, muista ulos lähtiessäsi lukita kaikki ikkunat, sillä eräät ovat oppineet uuden tavan tulla asuntoon katon kautta. Ei pelkästään hyppäämällä asuntoon avoinaisen ikkunan kautta ensimmäisestä kerroksesta!

Tilanne siis vain pahentunut Las Palmasissa! Suomi-kerho kirjoittaa asiaa, itse edelliset 4 talvea, 4 kk kerrallaan viettäneenä, asustelin pääasiassa Inglesissä, kävin kuitenkin maanantaisin Eskon visassa Ankkuribaarissa tullen usein su, ja lähtien ti, ei ollut montaakaan kertaa ettei Palmasissa olisi vähintään muutama pisara tullut. Siellä kun vallitsevana ilmavirtauksena on pohjoinen, pohjoisen puoleiset saaren osat saavat sateet niskaansa, ja kun ne mäet on sen verran korkeita, pilvet kiertävät ne, ja vasta jossain 50km päässä merellä taas yhdistyvät.

Siitä syystä saarten eteläosat ovat vähän "kuumaisemaa" Tästä tuli jollain tv-kanavalla taannoin dokumentti, jossa tämä saarten etelän ja pohjoisen erilainen ilmasto selvitettiin. Inglesin ja Puerto Moganin välillä satoi noina talvina enintään viitenä vuorokautena, eikä kertaakaan koko vuorokautta.

Tätä nyt voi jäpittää vaikka miten joku viikkoturisti, joten olkaapa hyvät. Täytyy varmaan ruveta myymään turvallisuuspalveluja.

Eläkevaari vaan käymään kylälle ja rosvot pakenee hetkessä, kun niitä ei silloin näy. Tässä alkaa tuntua siltä, että ei olisi kannattanut varata matkaa ollenkaan. Hotellin ulkopuolelle ei kannata vanhemman ihmisen uskaltautua edes päiväsaikaan, kun työttömät pitkäkyntiset vie vaatteet päältä ja ne muutamat käteiset rahat, jota on otettu mukaan, muuhan on tallelokerossa. Hyvä ettei turpiinsa saa.

Jos kuitenkin ulos uskaltautuu, pitää varustautua sateenvarjolla ja tuulipuvulla ja maastokengillä. Vaikuttaa siltä, että Las Palmas on maailman vaarallisin paikka. Ja päivittäiset selviytymismahdollisuudet ovat huonot, jopa eloonjäämismahdollisuudet äärioloissa ovat kyseenalaiset. Las Palmas blogit Älä näistä riidakylväjistä välitä. Lue Las Palmasin matkablogeja kuten esim.

Oikein odotan meren pärskeitä aamulenkeillä ja mahtavaa lomaa Las Canterasin rannalla. Upeaa matkaa teille myös! Mikä se turistihelvetti oikein on,riippuuko se turistien määrästä vai mikä siinä on negatiivista. Jos kaikki toiminnot on luotu turisteja varten niin miksi se on helvetti. Ingles on oikein uberturistihelvetti, ei mitään paikallista elämää, ainoastaan enemmän tai vähemmän humalassa toikkaroivia turisteja.

Me runsaasti Inglesissä aikaamme viettävät tiedämme ,että paikalliset palvelevat meitä ilokseen,se on heidän elinkeino. Minä kun en kulje n. Miksi pitäisi nähdä jotain paikallista elämää ,kerro. Kanarialaisuus, sen historia, kulttuuri, luonto, erilaiset perinteet ovat onneksi suurelle osalle saarilla matkailevista arvokas asia. Kanarialaisen elämän näkeminen on sitä aina, siksi ei tyydytä noihin turistihelvetteihin, missä paikallista ei todellakaan ole muuta kuin siellä työskentelevät ihmiset.

Kuka itseään kunnioittava Canario voisi asua siinä läävässä? Melkein tekisi mieli uskoa, että joku feikkidonluis on asialla, mutta kun kirjoitus tulee rekatulta donilta Mitähän lippua tämä äijä heiluttaa.

Kanarialaisuus ei kiinnosta pätkän vertaa. Onhan se arvokas minullekin,aikoinaan kuljin kaikki retket ja tutustuin saareen hyvinkin huolella,mutta jo kahdennenkymmenennen kerran jälkeen arvostan lomailua ja rauhallisuutta,hyviä ilmoja ja ystävällisiä paikallisia ihmisiä. Varsin moni itseään kunnioittava ansaitsee leipänsä juuri turistien suosimilla alueilla ja myös siellä asuu.

Jätän mielihyvin suurimman osa kanarian asukkaista elämään omaa elämäänsä ,häiritemättä heitä. Juuri tuollainen viinaan menevä ukko sopii erinomaisesti Inglesiin, siellähän kaltaisesi viettävät aikansa ryyppäämällä kaikki muu ympäröivä maailma ei kiinosta, ainoastaan viina!

OHO, menipä asiattomaksi, en olis uskonut! Onneksi perheemme ei viikon aikana Las Palmasissa kohdannut mitään negatiivista. Säille ei voi mitään, ja pilvipäivinä oli tekemistä kaupoissa, museoissa, retkillä Näiden juttujen jälkeen arvostan kaupunkia entistä enemmän.

Ihanaa lomaa kaikille, jotka ovat menossa Las Palmasiin! Ei sitä rikollisia ja narkkareita täynnä olevaa kaupunkia kannata arvostaa! Miksi sinne mennä ryöstettäväksi? Sulla ei oo, eikä ilmeisimmin ikinä tule olemaan pätäkkää päästä mihinkään. Las Palmas on mukava lomakohde ja jos pelkäätte ryöstettäväksi tulemista, niin verratkaa matkailijoiden määrää ja esitettyjä yksittäistapauksia.

Sitten tutustukaa kotimaan rikostilastoihin. Sitä paitsi ne "Suomikerhon" kirjoittamat tapaukset ovat kahden vuoden takaa. Samaan aikaan esitetään tilastotietoa ihan muulta aikajaksolta, eikä mitään vertailutietoa muista saarten isoista kaupungeista, vastaavia mantereelta, Euroopasta, maailmalta.

Las Palmasissa on lomailtu lukuisia kertoja. Päällimmäisenä varottavana alueena, minne ei suositella mentävän, tulee Puerto de la Luzin satama-alue ja erityisesti sinne menevän väylän varteen jäävä La Isletan asuinalue. Isletan alueella on paljon turisteja kiinnostavia edullisia puoteja, missä mekin on käyty hyvillä ostoksilla, mutta sinne asuinpuolelle ei kannata mennä ainakaan yksin edes päiväaikaan.

Rantakatua ja muita siltä poikkeavia katuja voi päiväaikaan kulkea täysin turvallisesti, voi kävellä vaikka Vequetaan saakka niin kuin monet tekevät, käydä Al Caravanerasissa ihmettelemässä luksusveneitä tai biitsillä paikallisten seassa. Samat turvallisuusohjeet pätee yhtä hyvin Las Palmasissa kuin missä tahansa muualla. Jostain syystä Las Palmas on nyt haluttu tässä "muuten niin rakentavssa Smaailmassa" nostaa revittävien joukkoon.

Asioista jotain tietävät eivät moisesta hätkähdä, kaupunki on varmasti Helsinkiä ja Pihtipudasta turvallisempi. Paikallisia näkee niitten omalla maaperällä, ei aioastaan "palvelemassa" Suomesta tulevia donluiseja. Vertaa niitä turistien määriä Inglesiin, Puerto Ricoon ja muihin etelä saaren kohteisiin ja mieti sitten niitä matkustaja määriä ja turistien ryöstöjä, jotka todella on EU.. Tiedoksi sinulle varsinainen dille että olen taatusti käyty ja asunut enemmän Gran Canarialla kuin sinä ja noita maita joita on käyty löytyy aikais paljon mukavasti.

Pätäkkää löytyy siis reissaamiseen ja muuhunkin elämiseen ihan loistavasti ja siksi uskaltaa arvostella Las Palmasia tai kanariansaaria ja lisäksi uskaltava astua teidän kiihkoilijoiden varpaille!

Ainoa paikka missä minut ON yritetty ryöstää on se Las Palmas ja voin sanoa että on tullut käytyä maineeltaan paljon pahemmissakin paikoissa ja niissä on saanut olla rauhassa. Mitas sina puhut ihan soopaa?? Hyviä juttuja lähes kaikilta. Kävin 20 v sitten Inglesissä, sen jälkeen 10 v sitten kerran Las Americasissa ja taas kerran Inglesissä.

Onhan se eri hienoa kaupungeissa ja niiden ympäristössä kulkea kävellen tai vaikka paikallisbusseilla kuin makoilla koko loma rannalla. Ymmärrän hyvinkin rantalomia odottavia ja siellä biitsillä makoilevia lomalaisia, näinhän meitä on opetettu kymmeniä vuosia lomiamme käyttämään.

Kuka mistäkin rentoutuu mutta ei ainakaan, jos illat ja yöt baareissa ja päivät krapulassa rannalla Kannatan suomalaisuutta,mutta sitä ryppyotsaisuutta ahneutta on vaikea hyväksyä,mitä suomikuppilat kuulemma harrastavat.

Saattaisi sikäli hyvinkin olla, koska itse käväisin siellä lähinnä uteliaisuudesta, mutta muuten tarinasi ei miltään kohdalta vaikuta uskottavalta. Enemmänkin olet se rahaton maitolaituripelle, joka ei koskaan ole käynyt juuri missään, eikä tule käymäänkään.

Vanhemmalla iällä on tässä kiire singahdella sinne sun tänne, jotta ehtii. Teneriffalla käyn pääsääntöisesti vähintään kerran vuodessa, mutta jotta kerkeää koluamaan maailmaa laajemminkin, pitää kiirettä. Jos täällä uskallat arvostella La Palmasia tai siellä kävijöitä niin olet välittömästi köyhä, persaukinen, et koskaan ole matkustanut missään, asut Kontulassa jne jne: Minä olen köyhä persaukinen ihminen.

Eikä minulla olisi varaa asua Kontulassa eikä missään muuallakaan pääkaupunkiseudulla. Matkustan Helsinkiin töihin muualta. Olen lähdössä Las Palmasiin, en ole käynyt siellä ikinä aiemmin, sen sijaan olen matkustellut paljon Manner-Espanjan kaupungeissa. Ymmärrän, että jos on jossain paikassa sattunut joutumaan ryöstön uhriksi, se voi jonkun ihmisen katkeroittaa loppuiäksi.

Itseltänikin on viety kerran ulkomailla lompakko ja vähän rajaa. Mutta myös kotimaassa on viety erään umpiperäkunnan torilla avaimet.

Mielestäni kumpainenkin tapaus on sattuma ja erittäin pieni määrä suhteessa ulkomaan- j kotimaanmatkoihini, joita nyt ehtii kertyä aika paljon, jos ikää alkaa olla mittarissa reilusti yli 60 vuotta.

En ole lähdössä Las Palmasiin ryöstettäväksi enkä aio miettiä koko aikaa, että kaikki ovat potentiaalisia varkaita vaikka olisivatkin. Jos jotain viedään, niin korkeintaan se yksi lompakko, jossa on vähän taskurahaa. Rahathan kannattaa pitää laukussa useammassa eri paikassa ja enin osa rahoista ja luottokortti hotellin tallelokerossa. Puhelin ja kamera minulla ovat vissiin niin vanhaa mallia, etteivät kelpaa kuin antiikkiesineiksi.

En tosin usko, että Las Palmasissa on kovastikaan kuvauskohteita. Sen sijaan jos lähdemme luontoon vaeltamaan, niin siellä voi olla. Ei ryöstettäväksi on ilmeisesti joko ryöstetty lopullisesti tai sammunut pullon ääreen. Halvalla vaatteita ja kodin sisustusta löytyy las Areenas kauppakeskuksen Primark kaupasta. Me mennään taksilla, bussilla meno ihan junttimaista. Kiitos ei minulle Primarkin lumppuja. Espanjan matkoilla olen ostanut vaatteita Punt Romasta ja C ja A: Olen selvittänyt, missä näitä kyseisiä liikkeitä on.

Toki katselen muitakin liikkeitä, mutta esimerkiksi Primarkin vaatteet ovat paitsi huonolaatuisia, kummallisen mallisia.

Olen käynyt toteamassa tilanteen Lontoossa ja kerran Espanjassa katsomassa, oliko tilanne muuttunut. Primark ei kelvannut edes tyttärelleni, joka on minua yli 30 vuotta nuorempi. Ota huutaja caps lock pois päältä. Äläs ny "Ei ryöstettäväksi" yritä ittsestäs Stadialaista tehdä.

Oottelet vaan sitä eläkettä ja sitämyötä Tapio- pulloa, sen kiljun sijaan Oli kiva kaksiviikkoinen Las Palmasissa. Viime vuonna samaan aikaan oli kylläkin lämpimämpää, kun silloin ei ollut calimaa. Uimaan tarkeni suurimpana osana päivistä. Hyviä ruokapaikkoja löytyi ja edullisiakin, kun lähti pois rantabulevardilta.

Eivät tosin ne rannankaan paikat ole suomalaisen mittapuun mukaan hintavia. Kolumbus-museo oli kiinnostava viileän päivän ajanviete.

Kolonialismijuttujen lisäksi oli näytillä pari El Grecon taulua ja museorakennus on vaikuttava luvun pytinkin.

Korpelan oppaalla mentiin ja hiukan harhaankin: Cruz de Adeje - Artenara -reitistä tuli 6 km sijaan 12 km: Ei maltettu olla tarpeeksi tarkkaan nenä kirjassa kiinni.

Maisemat olivat molemmilla reiteillä upeat ja patikointi sopivan haastavaa - ei pahoja vertigo-kokemuksia. Minua kiinnostaa tuo Agaten ja Nievesin suunta, on suunniteltu itsekin mennä sinne.

Millä bussilla menitte Agateen, siis minkänumeroisella? Siellä ei siis ole pahemmin opasteita. Olen kyllä tulostanut sinut kahdesta suomenkielisestä kirjasta noista reiteistä, jotka olisi mahdollisia.

Myös etelässä voisi kerran käydä bussilla katsomassa aurinkoa ja dyynejä. Bussinumerojen muistaminen on haastavaa Itse emme käyneet kirppiksellä. Arucasissa käytiin rommitehtaassa tutustumiskierroksella. Se oli ihan kiva pikku ohjelmanumero ja saimme toki maistiaisia.

Jos taide ja tiede vähänkin kiinnostavat historian lisäksi, käykää Vequetan alueella Modernin taiteen museossa Caan. Vähän Vantaan Heurekan tapainen, mutta parempi. Nivesissä tuli käytyä viime viikon perjantaina. Kala-ateriaa tietysti suosittelen rannan ravintoloissa. Olihan siinä luettavaa valtavasti. Itse olen donluisin tapaan kauan,kauan sitten aloittanut Kanariansaarten matkailun.

Kokemusta on kertynyt melkoisesti. Koskaan ei ole minua ryövätty, kaverini kylläkin holtittoman käyttäytymisen seurauksena. Sekin varas tuli juostua Las Palmasin yössä kiinni ja karkoitettiin paperittomana maasta. Kaverinsa käkkäräpää tietenkin yhdeltä kiinniottajalta pääsi luikahtamaan karkuun.

On kyllä yritetty kukkaistemppuakin joku 30 vuotta sitten, mutta ei onnistunut rahojen pitäminen niiltä, eikä poliisia tarvittu. Playa del Inglesissäkin sekä Puerto Ricossa on samaa kavereille tapahtunut. Sanomani on siis edelleen se, että oma syy enimmäkseen; varkaita on kaikkialla, missä on paljon ihmisiä. On ollut edelliset vuotta, ja tulee olemaan!

... Nyt on vaihteeksi tyyntä, mutta siinä taas se vika että pilvet ei liiku!! Niin ja se kyäpahanen on oikea turistihelvetti jo luvulta lähtien kun keihänenkin aloitti matkat sinne ja ne hotellit ovat mällit naamalle escorts us vaatimaton tasoa joissa ei edes ole uima-altaita!! Vanha kaupunki kannattaa ilman muuta katsastaa. Espanjalaiset tv-kanavat ovat myös hiljattain näyttäneet useaan otteeseen valvontakameroiden ottamia videoita, kuinka helposti lompsan varastaminen käy. Las Palmas aikaisempaa turvattomampi kaupunki Las Palmas tunnettiin turvallisena kaupunkina ja ikäviä trendejä on näkyvissä ja turvattomuuden tunne on lisääntynyt. Varsinkin talvisesongin ulkopuolella valtaosa on paikallisia, joten siellä viihtymistä helpottaa olennaisesti espanjan kielen taito. Treffit helsingissä las palmas

SUOMALAINEN PANOVIDEO VAGINAHIERONTA

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina.

Gran Canaria Viestiketju osiossa ' Kanariansaaret ' , käynnistäjänä oceangirl , Moi, hiihtolomalla meinattiin tyttö porukalla lähteä katsomaan miltä Gran Canaria näyttää. Rento ranta elämä sekä clubeilla tanssiminen ovat varmaankin ne tärkeimmät asiat meidän kolmikolle Mistä päin saarta lomapaketti kannattaisi ottaa? Las Palmasista on yksi ainakin erityisen kiinnostunut Moi, kuvauksesi perusteella Playa del Ingles kuullostaisi teille sopivalta paikalta.

Yöelämää ja hiekkarantaa siellä ainakin riittää. Lisäksi shoppailu mahdollisuudet ovat myöskin melko hyvät. Mikäli kaipaat lisää tietoa Gran Canariasta sekä Playa del Inglesistä, niin kannattaa selata seuraavat sivut läpi. Tietoa ja kuvia Gran Canariasta: Suomenkielinen matkailusivusto Gran Canariasta. Jos yöelämässä painopiste, ni varmaan tosiaan Inglesiin tai Palmasiin.

Las Palmas taas näyttääki jo oikeesti kaupungilta.. Palmasin matkat tosin on vaan varmaan kalliimpia ku Ingles tai Puerto Rico? Puerto Ricossa on taas saaren varmin aurinko..

Jos Puerto Ricoon menee, ni biitseistä ehdottomasti Amadores. Jokunen tanssipaikka taitaa löytyä ostaristaki. Itse olen asustellut Kanarialla ja baareja melkoisen paljon kolunneena voin sanoa, että Playa del Ingles veisi itselläni voiton. Puerto Ricossa ei ole kuin pari hassua baaria, Inglesissä on sen sijaan ihan varmasti jotain jokaiselle.

Las Palmas on tosiaankin sitten enemmän kaupunki, Helsinkiä hiukan pienempi. Sieltäkin löytyy hyvä ranta, mutta helmikuussa etelä-saarella on kyllä lämpöisempi keli. Las Palmas on ihan kiva ja aito Espanjalainen mesta, mutta jos biletys kiinnostaa niin sit kyl valitsisin Inglesin.

Itse lähtisin Las Palmasiin sillä se on huomattavasti antoisampi paikka kun nuo etelän lomakylät, jotka kyllä sopivat hyvin auringonottoon ja bilettämiseen mutta siihen se sitten jääkin Inglesiin tuli nyt sitten loma varattua. Sopinee varmaan tälle osiolle kun matka on varmistettu ja määränpäästä ei muuta tietoa kuin että Granille se suuntautuu!

Eli avasin blogin tapaisen tuonne: Perille on päästy ja hotellina Mas Palomasissa sijaitseva Jardin Dorada. Tarinaa ja illan tapahtumia on päivitetty tuolla: Mulla kävi harvinainen vieras tänään: Vettä muuallakin kuin grogilasissa: Turistien kadon myötä ovat vähentyneet myös erilaista elektroniikkarihkamaa myyvät kaupat. Albaredan varrella joka toinen liike myi kameroita, taskuradioita ja muuta vastaavaa vielä luvun alussa.

Las Palmas aikaisempaa turvattomampi kaupunki Las Palmas tunnettiin turvallisena kaupunkina ja ikäviä trendejä on näkyvissä ja turvattomuuden tunne on lisääntynyt. Euroopan tilastotoimisto [Eurostat], tilastoi kymmentä kriittistä osa-aluetta. Tämän vuoden ensimmäisen yhdeksän kuukauden aikana, verrattuna samaan ajanjaksoon viime vuonna, niistä kahdeksassa Las Palmasin lukemat olivat aikaisempaa huonommat, kertoo canaria7. Gran Canarian pääkaupungissa, Las Palmasissa, joka on Kanariansaarten vaarallisin kaupunki, tapahtuu kolme väkivaltaista ryöstöä kahden päivän välein, murha kolmen kuukauden välein ja neljä asuntoon on murtauduttu joka viides päivä.

Suunta on edelleen negatiivinen. Las Palmasin lähimmässä kaupungissa, San Cristóbal de La Lagunassa, vain neljä vertailuindikaattoria paheni. Jos vertailua tehdään muihin suuriin espanjalaisiin kaupungeihin, Las Palmasin tulos on vielä huonompi, sillä sekä Madridissa ja Sevillassa, Valenciassa, Bilbaossa ja Barcelonassa sekä erityisesti Malagassa ja Zaragozassa, vastaavat tilastot olivat edeltävästä vuodesta parantuneet.

Mutta on kaksi huomattavaa poikkeusta: Las Palmas on ykkösenä mitattuna henkirikosten määrää ja murhia yksi tapaus per asukasta kohden ja huumekauppaan liittyviä rikoksia 36 tapausta per asukasta kohden , verrattuna esimerkiksi Madridiin 27 Sevillaan 18 tai Zaragozaan Kokonaistilanne on alkaa olemaan paha ja verrattuna vuoteen , kehityksen suunta on sisäasiainministeriön mukaan huolestuttava. Itseasiassa, Las Palmas ainoa espanjalainen kaupunki, jossa tulokset ovat merkittävästi huonontuneet.

Verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, tämän vuoden yhdeksän ensimmäisen kuukauden aikana kasvoi rikosten ja rikkomusten määrä 7,5 prosenttia, henkirikosten määrä prosenttia, väkivaltarikosten määrä 2,3 prosenttia, törkeiden ryöstöjen ja pelottelun määrä 8,8 prosenttia, ryöstöjen määrä 3 prosenttia, moottoriajoneuvojen varauksien määrä 8,2 prosenttia, huumekaupan määrä 17,2 prosenttia ja myymälävarkauksien määrä 1prosentin.

No, kun en ollut käynyt siellä koskaan, oltiin ennen joulua vaan viikko. Ei toi eläkevaarin habitus luulisi rosvoja pelottavan, mutta ehkä ne jossain sivukujilla vapisi, mutta en nähnyt niitä missään.

Poliiseja kyllä riittää ja ne on aina valmiita toimimaan papalle turistioppaina, kohteliaina sellaisina. Kelit oli ok ja siellähän on kunnon santarannat toisin kuin täällä Puertossa, jossa ranta on vulkaanisperäistä.

Calima pitää nyt helteen kohtuullisena, joten pappa kestää tätä hellettä. Cruzissa ei oo tuulta nimeksikään. Las Palmasin ranta on hieno, Las Canteras on uudistettu. Turistikato on suuri, kun kävin luvulla niin oli turisteja pilvin pimein, ja elämä senmukaista.

Hyvät ostosmahdollisuudet ja taide-elämyksiä sekä muuta ihmeteltävää riittää. Las Palmasissa on vähemmän suotavaa liikkua puolen yön jälkeen yksin kaduilla. Inglesissä voit kuitenkin kävellä baarista hotelliin suhteellisen huolettomasti Yhteisiä piirteitä: Molemmat paikat ovat lievästi rappioituneita niin Ingles , kuin Palmaskin. Pappahan halusi tässä vaan tähdentää, että jos siellä kotoSuomessa joku vapisee, uskallako lähteä, niin siitä vaan. Lähes kaikki "pelottelukirjoitukset" on sellaisten ihmisten kirjoituksia, jotka ei oo koskaan käyny missään.

Varkaisiin kannattaa varautua tallelokerolla ,säännöstelemällä juomista jne. Koko lomaansa ei kuitenkaan kannata pilata pelkäämällä hysteerisesti varkaita koko ajan. Suomi-kerho Las Palmasista ; Eräät Suomesta Kanarialle lomalle tulleet joutuivat heidän myyntipuheilleen.

Lompakon esille kaivettua ja maksua esille ottaessa olivatkin kukkaistyttöjen sormet näppärämmät, lompakosta hävisikin useita satoja euroja. Mukana hävisi yli euroa sekä kaikki luottokortit ja myös ajokortti. Poliisit pidättävät paikallista nuorta miestä ja mukana ollutta naista. Se, mitä tapahtuu on epäselvä, mutta yleisöä on tapahtumalla paljon.

Seurauksena kaatuminen, käsi murtuneena kahdesta kohtaa ja lompakko varastettu mukana useita satoja euroja.

Avuliaan naisen kaulasta roikkunut kukkaro rahoineen olivat kadonneet, samoin apua pyytänyt nuori nainen. Tässä tapauksessa kaupan valvontakamerat tallensivat tapahtuman ja poliisit saivat kuvat levitykseen sekä samana iltana löytyi myös varas. Osa rahoista saatiin takaisin, mutta ei niitä, jotka varas oli jo ehtinyt käyttää. Varas joutui nopeasti myös oikeuteen selittelemään tekosiaan.

Mukana meni vähän rahaa, mutta eniten harmittaa luottokorttien ja ajokortin menetys. Luottokortit tietty kuoletettiin heti, mutta uuden ajokortin saaminen teettää töitä.

Naishenkilö lähti jopa juoksemaan varkaan perään huutaen samalla apua, mutta kukaan ei tullut auttamaan ja varkaan jalat olivat nuoremmat sekä nopsemmat. Varkaan lähtiessä kukkaron kanssa juoksemaan pakoon, hän veti päänsä päälle hupparinsa Paikallisissa espanjankielisissä lehdissä on kerrottu kuinka taskuvarkauksien määrä on kasvanut melkoisesti.

Useimmiten taskuvaras hyödyntää esimerkiksi bussien ja markkinoiden ihmispaljouden ruuhkaa ja iskee silloin takataskun lompsaan. Espanjalaiset tv-kanavat ovat myös hiljattain näyttäneet useaan otteeseen valvontakameroiden ottamia videoita, kuinka helposti lompsan varastaminen käy. Uimarannalla jotkut poikaryhmät saattavat tulla häritsemään eteesi auringonottoasi melkoisen lähelle tapellen hyvinkin äänekkäästi.

Seurauksena nouset hiekalta istumaan ja katsomaan mitä tapahtuu. Pojat lopettavat mekastamisen ja lähtevät. Siispä takaisin makuuasentoon hiekalle ja kops, - pää osuukin hiekkaan, eikä pään alle laitettuun käsilaukkuun. Pojat aiheuttivat hämäyksen rähinällään ja kun pää ei ollut enää käsilaukun päällä, niin joku toinen pojista oli asettunut taakse ja nappasi laukun mukaan kun nousi katsomaan mitä tapahtuu. Alä kuvittele, että varkaat eivät pään alla olevaa käsilaukkua tietämättä vie - niin, ehkä ei, mutta joskus hiekalta on noustava.

Joten mitä tästä taas opimme, älä vie rannalle mukanasi kovin paljoa rahaa tai koko omaisuuttasi, koska aina löytyy jokin uusi tapa, miten rantapummit onnistuvat viemään rahat tai omaisuuttasi.

Jos asut asunnon ylimmässä kerroksessa, muista ulos lähtiessäsi lukita kaikki ikkunat, sillä eräät ovat oppineet uuden tavan tulla asuntoon katon kautta.

Ei pelkästään hyppäämällä asuntoon avoinaisen ikkunan kautta ensimmäisestä kerroksesta! Tilanne siis vain pahentunut Las Palmasissa! Suomi-kerho kirjoittaa asiaa, itse edelliset 4 talvea, 4 kk kerrallaan viettäneenä, asustelin pääasiassa Inglesissä, kävin kuitenkin maanantaisin Eskon visassa Ankkuribaarissa tullen usein su, ja lähtien ti, ei ollut montaakaan kertaa ettei Palmasissa olisi vähintään muutama pisara tullut.

Siellä kun vallitsevana ilmavirtauksena on pohjoinen, pohjoisen puoleiset saaren osat saavat sateet niskaansa, ja kun ne mäet on sen verran korkeita, pilvet kiertävät ne, ja vasta jossain 50km päässä merellä taas yhdistyvät. Siitä syystä saarten eteläosat ovat vähän "kuumaisemaa" Tästä tuli jollain tv-kanavalla taannoin dokumentti, jossa tämä saarten etelän ja pohjoisen erilainen ilmasto selvitettiin.

Inglesin ja Puerto Moganin välillä satoi noina talvina enintään viitenä vuorokautena, eikä kertaakaan koko vuorokautta. Tätä nyt voi jäpittää vaikka miten joku viikkoturisti, joten olkaapa hyvät.

Täytyy varmaan ruveta myymään turvallisuuspalveluja. Eläkevaari vaan käymään kylälle ja rosvot pakenee hetkessä, kun niitä ei silloin näy. Tässä alkaa tuntua siltä, että ei olisi kannattanut varata matkaa ollenkaan. Hotellin ulkopuolelle ei kannata vanhemman ihmisen uskaltautua edes päiväsaikaan, kun työttömät pitkäkyntiset vie vaatteet päältä ja ne muutamat käteiset rahat, jota on otettu mukaan, muuhan on tallelokerossa.

Hyvä ettei turpiinsa saa. Jos kuitenkin ulos uskaltautuu, pitää varustautua sateenvarjolla ja tuulipuvulla ja maastokengillä. Vaikuttaa siltä, että Las Palmas on maailman vaarallisin paikka. Ja päivittäiset selviytymismahdollisuudet ovat huonot, jopa eloonjäämismahdollisuudet äärioloissa ovat kyseenalaiset.

Las Palmas blogit Älä näistä riidakylväjistä välitä. Lue Las Palmasin matkablogeja kuten esim. Oikein odotan meren pärskeitä aamulenkeillä ja mahtavaa lomaa Las Canterasin rannalla.

Upeaa matkaa teille myös! Mikä se turistihelvetti oikein on,riippuuko se turistien määrästä vai mikä siinä on negatiivista. Jos kaikki toiminnot on luotu turisteja varten niin miksi se on helvetti. Ingles on oikein uberturistihelvetti, ei mitään paikallista elämää, ainoastaan enemmän tai vähemmän humalassa toikkaroivia turisteja. Me runsaasti Inglesissä aikaamme viettävät tiedämme ,että paikalliset palvelevat meitä ilokseen,se on heidän elinkeino.

Minä kun en kulje n. Miksi pitäisi nähdä jotain paikallista elämää ,kerro. Kanarialaisuus, sen historia, kulttuuri, luonto, erilaiset perinteet ovat onneksi suurelle osalle saarilla matkailevista arvokas asia. Kanarialaisen elämän näkeminen on sitä aina, siksi ei tyydytä noihin turistihelvetteihin, missä paikallista ei todellakaan ole muuta kuin siellä työskentelevät ihmiset.

Kuka itseään kunnioittava Canario voisi asua siinä läävässä? Melkein tekisi mieli uskoa, että joku feikkidonluis on asialla, mutta kun kirjoitus tulee rekatulta donilta Mitähän lippua tämä äijä heiluttaa.

Kanarialaisuus ei kiinnosta pätkän vertaa. Onhan se arvokas minullekin,aikoinaan kuljin kaikki retket ja tutustuin saareen hyvinkin huolella,mutta jo kahdennenkymmenennen kerran jälkeen arvostan lomailua ja rauhallisuutta,hyviä ilmoja ja ystävällisiä paikallisia ihmisiä. Varsin moni itseään kunnioittava ansaitsee leipänsä juuri turistien suosimilla alueilla ja myös siellä asuu.

Jätän mielihyvin suurimman osa kanarian asukkaista elämään omaa elämäänsä ,häiritemättä heitä. Juuri tuollainen viinaan menevä ukko sopii erinomaisesti Inglesiin, siellähän kaltaisesi viettävät aikansa ryyppäämällä kaikki muu ympäröivä maailma ei kiinosta, ainoastaan viina! OHO, menipä asiattomaksi, en olis uskonut! Onneksi perheemme ei viikon aikana Las Palmasissa kohdannut mitään negatiivista.

Säille ei voi mitään, ja pilvipäivinä oli tekemistä kaupoissa, museoissa, retkillä Näiden juttujen jälkeen arvostan kaupunkia entistä enemmän. Ihanaa lomaa kaikille, jotka ovat menossa Las Palmasiin! Ei sitä rikollisia ja narkkareita täynnä olevaa kaupunkia kannata arvostaa! Miksi sinne mennä ryöstettäväksi? Sulla ei oo, eikä ilmeisimmin ikinä tule olemaan pätäkkää päästä mihinkään.

Las Palmas on mukava lomakohde ja jos pelkäätte ryöstettäväksi tulemista, niin verratkaa matkailijoiden määrää ja esitettyjä yksittäistapauksia. Sitten tutustukaa kotimaan rikostilastoihin. Sitä paitsi ne "Suomikerhon" kirjoittamat tapaukset ovat kahden vuoden takaa.

Samaan aikaan esitetään tilastotietoa ihan muulta aikajaksolta, eikä mitään vertailutietoa muista saarten isoista kaupungeista, vastaavia mantereelta, Euroopasta, maailmalta. Las Palmasissa on lomailtu lukuisia kertoja. Päällimmäisenä varottavana alueena, minne ei suositella mentävän, tulee Puerto de la Luzin satama-alue ja erityisesti sinne menevän väylän varteen jäävä La Isletan asuinalue. Isletan alueella on paljon turisteja kiinnostavia edullisia puoteja, missä mekin on käyty hyvillä ostoksilla, mutta sinne asuinpuolelle ei kannata mennä ainakaan yksin edes päiväaikaan.

Rantakatua ja muita siltä poikkeavia katuja voi päiväaikaan kulkea täysin turvallisesti, voi kävellä vaikka Vequetaan saakka niin kuin monet tekevät, käydä Al Caravanerasissa ihmettelemässä luksusveneitä tai biitsillä paikallisten seassa. Samat turvallisuusohjeet pätee yhtä hyvin Las Palmasissa kuin missä tahansa muualla. Jostain syystä Las Palmas on nyt haluttu tässä "muuten niin rakentavssa Smaailmassa" nostaa revittävien joukkoon.

Asioista jotain tietävät eivät moisesta hätkähdä, kaupunki on varmasti Helsinkiä ja Pihtipudasta turvallisempi.

Paikallisia näkee niitten omalla maaperällä, ei aioastaan "palvelemassa" Suomesta tulevia donluiseja. Vertaa niitä turistien määriä Inglesiin, Puerto Ricoon ja muihin etelä saaren kohteisiin ja mieti sitten niitä matkustaja määriä ja turistien ryöstöjä, jotka todella on EU..

Tiedoksi sinulle varsinainen dille että olen taatusti käyty ja asunut enemmän Gran Canarialla kuin sinä ja noita maita joita on käyty löytyy aikais paljon mukavasti. Pätäkkää löytyy siis reissaamiseen ja muuhunkin elämiseen ihan loistavasti ja siksi uskaltaa arvostella Las Palmasia tai kanariansaaria ja lisäksi uskaltava astua teidän kiihkoilijoiden varpaille!

Ainoa paikka missä minut ON yritetty ryöstää on se Las Palmas ja voin sanoa että on tullut käytyä maineeltaan paljon pahemmissakin paikoissa ja niissä on saanut olla rauhassa. Mitas sina puhut ihan soopaa?? Hyviä juttuja lähes kaikilta. Kävin 20 v sitten Inglesissä, sen jälkeen 10 v sitten kerran Las Americasissa ja taas kerran Inglesissä.

Onhan se eri hienoa kaupungeissa ja niiden ympäristössä kulkea kävellen tai vaikka paikallisbusseilla kuin makoilla koko loma rannalla. Ymmärrän hyvinkin rantalomia odottavia ja siellä biitsillä makoilevia lomalaisia, näinhän meitä on opetettu kymmeniä vuosia lomiamme käyttämään. Kuka mistäkin rentoutuu mutta ei ainakaan, jos illat ja yöt baareissa ja päivät krapulassa rannalla Kannatan suomalaisuutta,mutta sitä ryppyotsaisuutta ahneutta on vaikea hyväksyä,mitä suomikuppilat kuulemma harrastavat.

Saattaisi sikäli hyvinkin olla, koska itse käväisin siellä lähinnä uteliaisuudesta, mutta muuten tarinasi ei miltään kohdalta vaikuta uskottavalta. Enemmänkin olet se rahaton maitolaituripelle, joka ei koskaan ole käynyt juuri missään, eikä tule käymäänkään. Vanhemmalla iällä on tässä kiire singahdella sinne sun tänne, jotta ehtii. Teneriffalla käyn pääsääntöisesti vähintään kerran vuodessa, mutta jotta kerkeää koluamaan maailmaa laajemminkin, pitää kiirettä. Jos täällä uskallat arvostella La Palmasia tai siellä kävijöitä niin olet välittömästi köyhä, persaukinen, et koskaan ole matkustanut missään, asut Kontulassa jne jne: Minä olen köyhä persaukinen ihminen.

Eikä minulla olisi varaa asua Kontulassa eikä missään muuallakaan pääkaupunkiseudulla. Matkustan Helsinkiin töihin muualta. Olen lähdössä Las Palmasiin, en ole käynyt siellä ikinä aiemmin, sen sijaan olen matkustellut paljon Manner-Espanjan kaupungeissa. Ymmärrän, että jos on jossain paikassa sattunut joutumaan ryöstön uhriksi, se voi jonkun ihmisen katkeroittaa loppuiäksi. Itseltänikin on viety kerran ulkomailla lompakko ja vähän rajaa. Mutta myös kotimaassa on viety erään umpiperäkunnan torilla avaimet.

Mielestäni kumpainenkin tapaus on sattuma ja erittäin pieni määrä suhteessa ulkomaan- j kotimaanmatkoihini, joita nyt ehtii kertyä aika paljon, jos ikää alkaa olla mittarissa reilusti yli 60 vuotta. En ole lähdössä Las Palmasiin ryöstettäväksi enkä aio miettiä koko aikaa, että kaikki ovat potentiaalisia varkaita vaikka olisivatkin. Jos jotain viedään, niin korkeintaan se yksi lompakko, jossa on vähän taskurahaa. Rahathan kannattaa pitää laukussa useammassa eri paikassa ja enin osa rahoista ja luottokortti hotellin tallelokerossa.

Puhelin ja kamera minulla ovat vissiin niin vanhaa mallia, etteivät kelpaa kuin antiikkiesineiksi. En tosin usko, että Las Palmasissa on kovastikaan kuvauskohteita. Sen sijaan jos lähdemme luontoon vaeltamaan, niin siellä voi olla.

Ei ryöstettäväksi on ilmeisesti joko ryöstetty lopullisesti tai sammunut pullon ääreen. Halvalla vaatteita ja kodin sisustusta löytyy las Areenas kauppakeskuksen Primark kaupasta. Me mennään taksilla, bussilla meno ihan junttimaista. Kiitos ei minulle Primarkin lumppuja. Espanjan matkoilla olen ostanut vaatteita Punt Romasta ja C ja A: Olen selvittänyt, missä näitä kyseisiä liikkeitä on. Toki katselen muitakin liikkeitä, mutta esimerkiksi Primarkin vaatteet ovat paitsi huonolaatuisia, kummallisen mallisia.

Olen käynyt toteamassa tilanteen Lontoossa ja kerran Espanjassa katsomassa, oliko tilanne muuttunut. Primark ei kelvannut edes tyttärelleni, joka on minua yli 30 vuotta nuorempi. Ota huutaja caps lock pois päältä. Äläs ny "Ei ryöstettäväksi" yritä ittsestäs Stadialaista tehdä. Oottelet vaan sitä eläkettä ja sitämyötä Tapio- pulloa, sen kiljun sijaan Oli kiva kaksiviikkoinen Las Palmasissa. Viime vuonna samaan aikaan oli kylläkin lämpimämpää, kun silloin ei ollut calimaa.

Uimaan tarkeni suurimpana osana päivistä. Hyviä ruokapaikkoja löytyi ja edullisiakin, kun lähti pois rantabulevardilta. Eivät tosin ne rannankaan paikat ole suomalaisen mittapuun mukaan hintavia. Kolumbus-museo oli kiinnostava viileän päivän ajanviete.

Treffit helsingissä las palmas